Som så mange andre kvinder fantaserer jeg om at blive taget med vold. Ikke som en frygtelig magdemonstration fra en fremmed, som efterlader mig i stykker og med ar på sjælen. Nej, jeg fantaserer om at en jeg holder af virkelig bruger mig, virkelig tager mig og får mig til at føle jeg er lille, ligegyldig og blot et hul for ham

Sagen er bare at i og med min fisse er en liderlig tøjte, så er den situation utroligt svær at opnå. Min fisse åbner sig, sluger og nyder – og jeg glemmer at jeg egentligt var ved at blive taget imod min vilje. Suk.

Hvad gør man så? Man finder på den her alt for beskidte og lidt forbudte fantasi.

Så nu fantaserer jeg om at blive bundet, smurt med Emla bedøvelsescreme så min fisse er følelsesløs. Blive tortureret så jeg ved den ved bedøvelsens ophør virkelig gør ondt -og blive taget, kneppet og brugt uden at kunne mærke det, måske med ekstra Emla på kondomet for at sikre at jeg ikke får følelsen tilbage midt i akten. Sex uden at jeg kan få fornøjelsen. Ham som bare bruger mig som et hul, bruger mig istedet for sin hånd til at nærmest masturbere i min fisse. Når han har tømt sig kan han bare vente til bedøvelsen ophører og jeg får følelsen tilbage. Smerten der dunker og følelsen af at være blevet brugt.

Mmm… tunnelleg…