Da vi mødte hinanden havde jeg erfaringer fra åbne forhold hvor vi hver især havde oplevelser med andre, men det var ikke noget vi delte. Ligesom det inderste af mit hjerte ikke var noget jeg delte.

Med min kæreste, Herre og kommende mand har det været anderledes. I den tid vi har været sammen har vi været monogame. Vi har talt meget om at vi ikke ønskede et åbent forhold, at især han ikke ønskede at dele – og jeg ønskede at vi skulle opleve tingene sammen og bevare det vi har sammen, intakt, intimt og som vores ting.

I årenes løb har der været tidspunkter hvor vi mere eller mindre impulsivt har haft oplevelser med andre. Der var dagen hvor en lækker dominant kvinde blev sur på mig og Herren holdt mig fast mens hun skiftevis tævede mig og onanerede ved at gnide sig op af min krop, der var en forhørsleg hvor vi sammen afhørte en skøn kvinde og var rigtig onde ved hende (mmm.. hun er smuk når hun lider) eller andre små glimt af oplevelser hvor vi bagefter har ligget i ske og talt om, at selvom vi ikke leger med andre har  vi jo muligheden for sammen at opleve ting som udvider horisonten.

Som mange andre har vi talt om at inddrage andre kvinder i vores forhold, men ofte falder det lidt på at selvom jeg synes kvinder er smukke, er jeg ikke sådan helt varm på tanken om fisser og jeg har meget sjældent mødt kvinder jeg har haft lyst til at gå hele vejen med. Alligevel er tanken der. Den er flere ting.

Det er tanken om at jeg gerne vil give ham flest mulige oplevelser, men også tanken om at det er hans ret. Hans ret at tage en ekstra kvinde. Den ultimative underkastelse, at han har retten til sex med dem han ønsker og samtidig har magten over min seksualitet, min seksualitet tilhører ham mens hans er fri.

Det er naturligvis ikke helt så ligetil. Jeg er ganske jaloux anlagt og indmellem ter jeg mig som en olm huntiger hvis en kvinde smiler for meget til ham i Føtex, alligevel er ønsket der et eller andet sted.

Vi har talt og talt, men hver gang er det ikke blevet til noget særligt, for der har ikke lige været et tilbud som ramte rette tid og sted.

For nogle uger siden skete det så. Han fik et tilbud som han var interesseret i og vi begyndte at tale om at bringe nogle af de her ting til virkelighed. Da han var væk hjemmefra da muligheden opstod var meget af kommunikationen lidt sporadisk og det var ikke alting vi kunne nå at tale rigtigt igennem. Derfor blev det lidt mig som satte reglerne – også fordi det var en første gang.

Reglerne blev at der til første oplevelse ikke skulle være penetration. Jeg tænkte meget over om jeg også ville sætte grænser ved fx kys, eller om han måtte blowjob.. eller.. eller.. men en del af mine overvejelser var også en tanke om, hvad kommer den her grænse af? Er det usikkerhed? Er det angst for at miste? Drejer det sig om jalouxi?

Han havde oplevelsen og jeg brugte meget tid på at mærke efter hvordan jeg havde det med det. Det jeg fandt ud af var at jeg havde det helt fint med at han havde haft en oplevelse, at det ikke fungerede at han ikke kom hjem efter (der gik flere dage før han havde muligheden for at holde om mig igen), at jeg blev jaloux ved tanken om at de kyssede men ikke særligt ved tanken om at de var intime.

Da vi omsider kunne tale det rigtigt igennem var læringen meget klar. Vi havde begge smag for mere, men ikke travlt. Det var tydeligt at kys havde vi begge lyst til at have for os selv og vi skulle arbejde med det med muligheden for at sove sammen bagefter. Hvis jeg savner er det svært at dele.

Hvordan det er endt sådan kan jeg ikke forklare, men han har endnu en gang fået et tilbud. Denne gang fra en kvinde som ønsker at prøve dominans og reb. Da han kom hjem og fortalte det var jeg et øjeblik jaloux, men igen skulle jeg bruge lidt tid på at mærke efter. Jeg ved han elsker mig og er monogam i sit hjerte, så jeg ønsker jo egentligt at han kan få alt hvad han drømmer om.

Nu taler vi så igen om rammerne. Igen er vi enige om det med kys, men da jeg sagde jeg ikke ønskede penetration på første date var hans reaktion kontant. Han holdt mig tæt og forklarede mig at det havde jeg ingen form for indflydelse på. 

Jeg blev lidt paf… alligevel ved jeg jo at han har ret. At jeg ikke ønsker penetrationen handler om et behov for at styre slagets gang, det handler egentligt ikke om jalouxi eller det som ligner, men om at jeg vil styre hvad der foregår. Hvis jeg styrer – bliver det så hvad jeg/vi ønsker os?

Vi taler videre.. overvejer.. mærker efter.. 

Der er enighed om ikke at have travlt.. der er enighed om at kysset er noget mellem os tog og i al fald ikke skal deles som tingene er nu..  der er enighed om at jeg ikke skal sove alene bagefter.. 

Reklamer