Rie vågnede ved at en hånd aede hende. Langsomme og forsigtige strøg på hendes nøgne krop. Hun nød kærtegnene og sagde nydelyde, for så at åbne øjnene og se ind i en butlers liderlige øjne.
Inden hun nåede at reagere begyndte han at tale “Uhm, du er stadig lige så lækker som du var på spisebordet”
Hun genkendte ikke manden men det var tydeligt han var en af de mænd som havde brugt hende som spermcontainer.
“Du var så fræk med din sædfyldte mund at jeg næsten ikke nåede at stikke pikken i dig, før jeg måtte sprøjte”
Han aede hende nu imellem benene og rørte ved majskolberne som smertefuldt stadig udspillede hendes huller.
“Vil du gerne have de her ud?”
Hun nikkede.
“Så synes jeg du skal spørge mig pænt om ikke jeg vil tømme min pik i din mund, som den lille luder du er”

Stilheden var total da spørgsmålet nærmest hang i rummet. Mente den depraverede mand virkelig det?
“Hvis ikke du meget hurtigt får vist hvilken villig lille slikkeso du er, så skal du nok regne med at blive straffet hårdere end du kan forestille dig!”
Rie gled ned på gulvet og lagde sig på knæ med åben mund, tilbød sig ventende til ham.

Han pressede sin allerede stive pik ind i hendes mund. Tog fat i hendes hår og brugte det til at styre tempoet. Ind og ud. Hun mærkede savlet sive ned af hendes hage, ned over hendes bryster og mave.
Han roste hende for at være et godt hul, en mundfisse. Et øjeblik følte hun en stolthed for så at indse hvor vandvittigt det var at være stolt af at en voldtægtsmand fandt fornøjelse i hendes mund.
Han fortsatte længe, pressede sin stive pik i bund i hendes mund. For så at tage den ud, bede hende holde munden åben og tungen ude og tage imod. Hun gjorde som hun fik besked på. Holdt tungen ud og tog imod regnen af sperm som spredte sig ud over hendes ansigt og hendes mund.

Han fik hende til at stå op, stadig med sæden smurt ud over ansigtet, blandet med hendes savl. Han pressede først majskolben i røven en smule længere op i hende, før han hev den ud. Derefter gentog han med fissen men med et slibrigt svup fra gårsdagens sædrester.
Hun mærkede tårerne presse sig på ved ydmygelsen af at have sæd løbende ned af låret og ud over hele ansigtet.

“Wow hvor er du bare en lille liderlig pikmalker”
Han sendte hende i bad før han fik hende klædt på, endnu en gang i en blank kjole med knapper hele vejen.
Så blev hun ført til morgenmaden.

Rie var så sulten at selvom hun vidste der sikkert var en masse straf på vej, spiste hun alt det hun kunne nå at få inden hendes navn blev kaldt op.
Hun gik op til Mademoiselle da hendes navn blev kaldt op. Da hun blev spurgt til hvad hun mon kunne have gjort galt i det sidste døgn, svarede hun roligt at hun vidste hun havde talt hvor hun ikke måtte og havde været utaknemmelig under tjenestefolkets brug af hende.

Mademoiselle var stille længe før hun spurgte om ikke der var mere.
Rie blev usikker og kunne ikke svare.
Så rejste Mademoiselle sig og vinkede til 4 tjenestefolk som flåede hende nøgen. Endnu en gang lå hun ind over et spisebord. Denne gang med en masse skræmte kvinder omkring sig. Hun mærkede panikken og en strøtanke af had imod Alma som sikkert allerede nød showet.

De slog hende med en hundepisk af læder. Den var slidt efter megen brug men smerten var hård da den ramte hendes uvante baller.
“Hvilken regel har du brudt?”
“Jeg ved det ikke…… AAAAAAV…. Please”
Slagene haglede ned over hende, men hun kunne ikke komme med svar som tilfredstillede Mademoiselle. Igen og igen forsøgte hun sig med fejl hun kunne have begået “Jeg kom til at tøve da han bad mig slikke hans pik…. Aaaaaaw”
“Jeg slikkede ikke fisse godt nok… AAAAV”

Til sidst stoppede hun slagene. 
“Du forførte mine folk til at kneppe din fisse uden at bruge kondom, selvom lægen havde sat dig i karantæne” Hun nærmest råbte ind i Ries hoved
Rie følte en harme boble og skreg så “Jeg blev fucking voldtaget”
Nu haglede slagene ned over hende. Brutalt, igen og igen, Rie skreg og tiggede om at hun ville stoppe.

“Du er heldig jeg kun tæver dig. Du er heldig at testen blev hurtigt færdig og endnu mere heldig at alt var negativt.. Du er clean og mine folk er dermed ikke uden job”

Hun slog igen et par gange for så at mumle noget på fransk.
Rie blev båret ud af dem der havde holdt hende fast. Hun blev ført udenfor og bundet til et træ. Sir. Charles kom ud til hende med en lang pisk som fik Rie til at tænke på Indiana Jones. Hun tiggede om at han ikke ville slå hende.
Men også han begyndte at skælde hende ud for at have ladet alle de mennesker kneppe hende uden at bruge gummi.
Hun forsøgte at forklare at hun jo ikke havde styret slagets gang, men han lo bare og mumlede ting om at hun jo var der frivilligt.

Da det første slag ramte pressede det Rie hårdt ind imod den rå bark. Det sved og slog vejret ud af hende, hun kunne ikke nå både at skrige og trække vejret inden det næste slag ramte. 
Pisken dansede over hendes krop og alt hvad hun kunne gøre var at kramme træet. Mærkelige dyriske lyde kom fra hendes hals mens hun græd hulkende og hjertenskærende.
Længe piskede han hende. Længe og nådesløst.

Endelig løsnede han hendes bånd og hun sank sammen i græsset grædende.
Han hev hende op på alle fire og uden varsel eller forberedelse pressede han sig op i hendes røv. Hun følte det som om hun ville sprænges og det eneste hun kunne gøre var at fortsætte med hulkende at græde.
Han kneppede hende hårdt og i bund imens han med stolthed rørte ved hendes svuldne mærker fra pisken.
Hver gang han rørte hende gav det et brændende gys. På trods af omstændighederne følte hun det gys forplante sig i en form for liderlighed og blande sig med en form for stolthed over at selveste Sir. Charles ville bruge hende.

Hun pressede sin røv imod ham og mærkede straks hans pik blive større og endnu mere stiv i hendes røv. Han tog fat i hendes hår og roste hende for at være en god røv. Det boblede i hende og hun kunne mærke hendes fisse trække sig sammen og hendes røv klemme om ham.
Udmattelsen og den forræderiske liderlighed overmandede hendes hjernes forbehold. Hun hørte sin egen stemme, et sted fjernt fra i et tonefald hun ikke kendte, tiggede ham om at kneppe hende hårdere. Fylde hende ud og bruge hende som det hul hun var.
Han tømte sig dybt inde hende og faldt sammen ovenpå hende med al sin vægt. Han rullede hende om på ryggen og aede hende et øjeblik. Roste hende for at have været dygtig, rejste sig og gik så fra hende.

Rie lå et stykke tid og græd alene i græsset før hun blev hentet.