Spankstick 1

Som jeg skrev for noget tid siden, så er jeg blevet hvervet som anmelder af produkter fra sinful.dk

Jeg modtog de første produkter her for nyligt. På grund af Sarudoshis uheld og deraf følgende manglende overskud, har vi ikke leget meget med vores nye ting endnu. En ting er dog sikkert, spanksticken er en ny yndlingsting.

spankstick

Vores spankstick er på 35 cm. og den minder til forveksling om en kinky version af en Harry Potter tryllestav. Der bliver sagt en del trylleformularer med den i hånden.

Det er en lille latexbeklædt pisk. Fleksibel og ualmindeligt lækker. Den er meget nem at styre og giver nogle fine røde striber. Vi har prøvet den lidt af – men har stadig til gode at bruge den for alvor.

Sarudoshi har snakket om at den er perfekt fordi den faktisk kan være i min håndtaske eller vores rebtaske. Det synes jeg er ualmindeligt lummert. Det betyder at når vi skal noget, så kan jeg reelt have den her lille frække smerteskaber med i min taske. Mine fantasier går jo amok.

Jeg forestiller mig en cykeltur til stranden. At ligge mig i sandet nøgen bag en klit. Og at han bearbejder mine lår og bryster med blide og bestemte slag. Hvordan jeg bliver mere og mere rød og hvordan varmen fra smerten blandes med varmen fra solen.

Eller hvordan jeg har den med når vi skal ud og spise. Hvordan han efter maden skubber mig ind i en gårdåbning og beder mig holde mine bryster frem så han kan give mig et slag for hver gang jeg ikke har gjort som jeg skulle… eller blot fordi han nyder at blotte min sårbarhed.

Jo.. den er klar en yndlingsting.

Vi skal til rebleg i SMil i aften, jeg regner med at have den med i tasken.

I kan finde den lækre tryllestav her: http://www.sinful.dk/spanksticks-latex-pisk-35-cm

Spankstick 2

En udvidelse af den tidligere anmeldelse af vores spankstick.

Som jeg tidligere har beskrevet her:https://rapunzella.wordpress.com/2013/02/28/spankstick-en-anmeldelse-2/

Er vores nye spankstick klart gået hen og blevet en lille favorit på legetøjsfronten.

Vi har nu haft lejlighed til at prøve den mere af og må sige at begejstringen ikke er blevet mindre.

Sarudoshi fik den kække ide, at tage den med i bad. Normalt ville jeg være forsigtig med at tage legetøj med i badet og især piske o.lign. kan være lidt væskesårbare. Men da den lille tryllestav er pakket ind i et latexmateriale er den vandtæt. Det giver en dejlig virkning at stå der under bruseren våd både udenpå og indeni ;-)

I badet fik jeg lov at få slag på både bryster og bagdel. En lækker følelse. Da den er lille og tynd er den ikke til de store swaaang, men de blide – til hårde småsmæk er den helt perfekt til. Hvilket gør den yderst effektiv på sårbare steder som bryster og inderlår.

Sarudoshi synes generelt den er nem at styre, dog bliver den en lille smule “levende” hvis man trækker den lidt langt fra. Det betyder at den der kan ramme lidt ved siden af det planlagte. Da den ikke er et hårdt eller voldsomt stykke legetøj, er det dog ikke noget der har givet grund til bekymring herfra.

I kan finde den lækre tryllestav her: http://www.sinful.dk/spanksticks-latex-pisk-35-cm